30 december 2021 -TOP 2000 LIVE in Kulturhus de Spil Nieuwleusen

Donderdagavond 30 december is het weer zover, de TOP 2000 live in Kulturhus de Spil Nieuwleusen. Dan wordt ‘’De Nieuwe Garde’’, het Grand Café in Kulturhus de Spil omgetoverd tot poptempel. Deze avond haakt aan op de jaarlijkse Top 2000, die NPO Radio 2 samenstelt op basis van inzendingen van luisteraars.

Deze avond is georganiseerd door Kulturhus De Spil, in samenwerking met Vechtdal FM (dat het programma ook live op de radio uitzendt), MEC Muziekschool en het Grammofoonmuseum Nieuwleusen.

Twee DJ’s van Vechtdal FM draaien muziek, en daarnaast wordt enkele songs ‘live’ uitgevoerd door bands en muzikanten uit voornamelijk het Vechtdal. Ook spelen vier teams een pubquiz met vragen over artiesten die in de Top 2000 staan.

De Nieuwe Garde wordt met allerlei attributen in Top 2000-sfeer aangekleed, er zijn gratis hapjes, terwijl drankjes aan de bar verkrijgbaar zijn. De avond duurt van 20.00 tot 23.00 uur, met een aansluitende nazit die tot uiterlijk 24.00 uur duurt. Kaarten zijn online verkrijgbaar via de website van Kulturhus de Spil Nieuwleusen www.despilnieuwleusen.nl. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 12 november. Landelijke geldende Covid 19 maatregelen zijn deze avond van toepassing.