Bericht van Sinterklaas (GEEN FEEST IN DE SPIL DIT JAAR HELAAS)

Bericht van Sinterklaas (GEEN FEEST IN DE SPIL DIT JAAR HELAAS)

NIEUWLEUSEN – Een bericht van de Sint speciaal voor alle kinderen in Nieuwleusen.

Lieve kinderen in de gemeente Dalfsen,

Jullie vragen je vast af of het mij dit jaar wel lukt vanwege het coronavirus om naar jullie mooie dorp te komen. Laat ik beginnen met het goede nieuws: ja, het lukt mij ook dit jaar naar jullie toe te komen! Ik heb alleen wel ook meteen minder goed nieuws: het lukt het helaas niet om elkaar in het echt te gaan zien dit jaar en een groot feest te vieren in De Spil. Door alle maatregelen die er op dit moment gelden, kunnen mijn pieten en ik er helaas geen feestje van maken dat voor iedereen helemaal veilig is. 

Natuurlijk vind ik dat echt heel erg jammer, ik had heel graag willen zien en horen hoe hard jullie in het afgelopen jaar zijn gegroeid, hoe het met jullie gaat en wat jullie voor stoute dingen hebben gedaan. Maar zonder er verder al iets van te verklappen kan ik jullie wel beloven dat jullie zeker nog van mij gaan horen en een glimp gaan opvangen. Houd maar gewoon deze krant en de facebook pagina van de Dalfser Marskramer in de gaten, dan lezen jullie er snel meer over! 

Zorg goed voor elkaar en laten we hopen dat we elkaar volgend jaar gewoon weer in het echt kunnen zien, tot dan! 

 

Veel groeten uit Spanje

Sinterklaas   

 

P.s.: Ondanks alle coronamaatregelen krijg ik net als andere jaren gewoon te horen als jullie stout zijn geweest, dus wees de komende weken nog maar even extra lief…