Bestuur Bibliotheek zoekt enthousiaste penningmeester

Bestuur Bibliotheek zoekt enthousiaste penningmeester

De openbare bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen gaat een uitdagend jaar tegemoet. Midden in de maatschappelijke dynamiek werken we in 2022 aan een nieuw beleidsplan. Onze missie, zoveel mogelijk mensen voldoende kennis en vaardigheden geven om goed mee te kunnen doen in de samenleving, krijgt steeds meer vorm. Dat doen we niet alleen. Samen met maatschappelijke partners zoals de gemeente Dalfsen en de Kulturhusen werken we aan preventie en staan we dichtbij mensen. Natuurlijk is de Bibliotheek ook gewoon een leuke plek om boeken te lezen en te lenen, elkaar te ontmoeten of een workshop te doen. De Bibliotheek in de Gemeente Dalfsen heeft vijf vestigingen: Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Oudleusen en Hoonhorst.

Vanwege het vertrek van haar huidige penningmeester zoekt het bestuur een opvolger die deze rol in het bestuur op zich wil nemen.

Lijkt het jou een uitdaging om vanuit het bestuur bij te dragen aan onze missie en samen een nieuwe koers uit te zetten? Solliciteer dan op deze leuke functie.

Kijk op www.bibliotheekdalfsen.nl voor het volledige functieprofiel.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer H. van ’t Hag, telefoon 0529 432037 of h.vanthag@kpnplanet.nl.

Stuur je motivatie en cv vóór 7 maart 2022 naar info@bibliotheekdalfsen.nl ter attentie van het bestuur. Gesprekken vinden plaats tussen 8 en 18 maart.