GEANNULEERD – De Nieuwe Garde LIVE: Fire House Mama

LET OP: GEANNULEERD

De Nieuwe Garde LIVE: Fire House Mama

Fire House Mama

Firehouse Mama bestaat vanaf midden 2014 en heeft een vliegende start gemaakt in de Nederlandse bluesscene. Bij optredens in cafés, zalen en op festivals, wordt zeer enthousiast gereageerd. Firehouse Mama bestaat uit een groep doorgewinterde muzikanten. De verschillende ervaringen zijn gebundeld tot een band met een veelzijdig, strak en ietwat eigenwijs repertoire. De voorkeur gaat uit naar sterke, mooie songs in het genre rock, roots & blues, waarbij een vleugje funk of soul alleen maar meer dan welkom is. Niet per definitie heel herkenbaar en veel gecoverd repertoire, maar er zitten zeer zeker heel herkenbare nummers bij. Met hier en daar een oude bekende in een Firehouse Mama jasje. Dat maakt Firehouse Mama dan ook net even een beetje anders ……….

Firehouse Mama is gewoon een lekkere, stevige, vette bluesrockband met als basis het repertoire met o.a. covers van Walter Trout, Joe Bonamassa, Rory Gallagher, Harry Muskee, Jo Harman, Koko Taylor, Beth Hart en Susan Tedeschi e.v.a. Soms in spannende, eigen uitvoeringen, zoals het nummer Almost cut my hair van CSN&Y en It’s a man’s World van James Brown.
En last but not least …………… het eigen werk breidt uit. Firehouse Mama is in town, burning the place down with some fine, passionate music!

PROGRAMMA

19:30 uur: Inloop

20:00 – 22:00: Fire House Mama Live in De Nieuwe Garde – Kulturhus De Spil

22:00 – Einde – borrel

TICKETS

Tickets zijn eenvoudig online te bestellen (€7,50 per persoon). Via de homepage van Kulturhus De Spil, ga je eenvoudig naar het kopje agenda, zoekt naar de datum van desbetreffende activiteit. Klik op de activiteit en dan tref je aan de rechterzijde een ticketreserveringsmodule. Voer het aantal benodigde tickets in, je contactgegevens en betaal online. Direct na betaling ontvang jij je online tickets in je mailbox.

COVID

De meest recente COVID maatregelen worden toegepast. Dit betekent in de praktijk dat je een QR code dient te overleggen. Mocht het muzikale evenement onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt het evenement verplaatst en kun je vasthouden aan je tickets. Wil je liever je tickets inruilen voor geld, dan kun e ervoor kiezen om je entree kosten gedeclareerd te krijgen.

 

Tickets boeken

Ticketprijs

 7,50