De Nieuwe Garde LIVE: Midnight Madness

De Nieuwe Garde LIVE: Midnight Madness

MIDNIGHT MADNESS

Midnight Madness is een moderne pop/rock coverband die hits uit de 90’s en 00’s speelt van o.a. U2, RHCP, Coldplay, Kings of Leon en nog veel meer. De afgelopen jaren speelden Jos Kalter (zang/gitaar), Daan Kerkhof (leadgitaar), Junior Koetsier (basgitaar) en Theo van Driel (drums) voornamelijk op evenementen als het Full Color Festival, Zwetsen & Kletsen Zwolle, de Kamper-Ui(t)-Dagen en bandjesavonden. Gedurende de laatse 1,5 jaar zat de band gevangen in de Corona ristrcties. Meer tijd dus om tijd door te brengen in de studio. Hier werkte de band aan diverse eigen nummers. Dat heeft geleid tot hun eerste zelfgeschreven nummer ‘Find A Way Out’.

“Waar deuren dichtgaan, gaan ook weer deuren open”, aldus Jos. “Met het uitbrengen van ‘Find A Way Out’ proberen we een andere weg in te slaan. Natuurlijk zullen we lekker blijven optreden met populaire covernummers, maar de coronastop heeft ons doen beseffen dat we het schrijven van eigen muziek ook heel gaaf vinden!” Het nummer is te beluisteren via onder andere Spotify en YouTube en wordt ook ten gehore gebracht tijdens het live optreden dat de band verzorgd @DeNieuweGardeLIVE in Kulturhus De Spil Nieuwleusen.

PROGRAMMA

19:30: Inloop

20:00 – 22:00: Midnight Madness Live in De Nieuwe Garde – Kulturhus De Spil Nieuwleusen

22:00 – einde – borrel

TICKETS

Tickets zijn eenvoudig online te bestellen (€7,50 per persoon). Via de homepage van Kulturhus De Spil, ga je eenvoudig naar het kopje agenda, zoekt naar de datum van desbetreffende activiteit. Klik op de activiteit en dan tref je aan de rechterzijde een ticketreserveringsmodule. Voer het aantal benodigde tickets in, je contactgegevens en betaal online. Direct na betaling ontvang jij je online tickets in je mailbox.

COVID

De meest recente COVID maatregelen worden toegepast. Dit betekent in de praktijk dat je een QR code dient te overleggen. Mocht het muzikale evenement onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt het evenement verplaatst en kun je vasthouden aan je tickets. Wil je liever je tickets inruilen voor geld, dan kun e ervoor kiezen om je entree kosten gedeclareerd te krijgen.

 

Tickets boeken

Ticketprijs

 7,50