Het Infopunt

Agenda archief

Maand

Categorie

Het Infopunt

Voor inwoners van de gemeente Dalfsen

Heb je een vraag, maar weet je niet zo goed waar je terecht kunt? Kom dan naar één van de drie Infopunten in de gemeente Dalfsen. Je vindt ze in de kulturhusen Trefkoele+ in Dalfsen, De Spil in Nieuwleusen, en de Mozaïek in Lemelerveld.

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over zorg, welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn. Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

Het Infopunt is er voor iedereen

Misschien voel je je eenzaam en ben je op zoek naar manieren om meer contact te maken met mensen, of is er veel ruzie thuis met een van de kinderen en zoek je iemand om ervaringen mee uit te wisselen. Of ben je op zoek naar een training, maar weet je niet precies wat je wilt? Het Infopunt is de plek waar je terecht kunt met al je vragen over zorg, en welzijn: persoonlijke, praktische, complexe of makkelijke vragen. Het Infopunt helpt je verder.

Deskundige hulp

Bij het Infopunt werken deskundige mensen met een warm hart. Het zijn goed getrainde professionals en vrijwilligers die vanuit de deelnemende partners opgeleid en begeleid worden. Kunnen zij je vraag niet beantwoorden, dan helpen zij je op weg en verwijzen ze door naar de juiste organisatie.

Heb je een vraag, stel hem gerust. De ondersteuning die het Infopunt biedt is gratis. Voor meer informatie en openingstijden:

www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt