Informatieavond voor evenementenorganisatoren

Agenda archief

Maand

Categorie

De Gemeente Dalfsen nodigt evenementenorganisatoren uit voor een informatieavond in De Spil

Wanneer? Dinsdagavond 7 maart 2023 van 19.00 – 21.00 uur in het Kulturhus de Spil in Nieuwleusen.

Wat kunt u verwachten?

We informeren u over actuele ontwikkelingen die betrekking (kunnen) hebben op uw evenement en komen verder graag binnen deze informele setting met u in gesprek over zaken die u bezighouden in relatie tot uw evenement.

We starten in een gezamenlijke ruimte waar burgemeester Van Lente de avond inleidt. Daarna kunt u dan deelnemen aan één of meerdere workshops. De drie workshops van elk 20 minuten worden elk 3x gehouden. Tegelijk met de workshops en in de pauze tussen workshop ronde 1 en 2 bestaat de mogelijkheid om in de foyer in gesprek te gaan met collega’s van de gemeente. Er zijn collega’s aanwezig vanuit de werkvelden vergunningverlening, toezicht & handhaving en openbare orde & veiligheid. Tevens zal de evenementenadviseur vanuit de Brandweer aanwezig zijn.

 

De workshops

  1. Politie, de heer Henri Bosman

De heer Bosman gaat in op de veiligheid bij evenementen. Om een goed beeld te krijgen is het handig om de risico’s in kaart te brengen. Welke risico’s zijn er en hoe beoordeel ik deze. Ook het onderdeel beveiliging komt ter sprake.

  1. Evenementenverzekering, de heer Jan Gjaltema

De heer Gjaltema geeft onafhankelijke uitleg over de mogelijkheden voor het verzekeren van uw evenement. Natuurlijk kunt u hier ook vragen stellen.

  1. Nieuw evenementenbeleid gemeente Dalfsen, Remco Hendriks

De heer Hendriks gaat met u in gesprek over het nog op te stellen nieuwe evenementenbeleid. Wat is volgens u belangrijk om hier in mee te nemen? Hij krijgt graag input van u.

Komt u ook?

Wilt u de informatieavond op dinsdag 7 maart bijwonen? Meld u zich dan uiterlijk 1 maart 2023 aan door een e-mail te sturen naar r.hendriks@dalfsen.nl.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Kristel Hoonhorst of Remco Hendriks door te bellen met (0529) 48 83 88 of een e-mail te sturen naar k.hoonhorst@dalfsen.nl of r.hendriks@dalfsen.nl. Vermeld het zaaknummer dat bovenin deze brief staat.