Opening Tentoonstelling Hedendaagse fotografie

Agenda archief

Maand

Categorie

Kulturhus De Spil toont hedendaagse fotografie!   

Op woensdagmiddag 31 mei om 17.00 uur opent Tom Reuvers, fotograaf uit Zwolle, de gevarieerde tentoonstelling “Fotografie in de KUNST in de fotografie” 2!  Iedereen is hartelijk welkom!

Onder het thema “Fotografie in de KUNST in de fotografie” tonen ruim 30 verschillende fotografen hun gevarieerde foto’s aan het publiek.

Kulturhus de Spil heeft daarvoor individuele fotografen en fotoclubs uitgenodigd uit de Gemeente Dalfsen en Ommen.

Ook zijn er foto’s te zien van Tom Reuvers. Bekend natuur, portret en festival fotograaf uit Zwolle. Tijdens de opening zal Tom Reuvers een uiteenzetting geven over zijn werk.                                                                                                                                                    

De laatste jaren heeft Tom Reuvers steeds meer de richting van natuurfotografie gekozen, in de vorm van vogelfotografie, macrofotografie en landschappen. Het urenlang struinen door de natuur is een favoriete bezigheid van hem. In de donkere maanden komt ook avond- en nachtfotografie binnen zijn uitingen naar voren. Binnen deze vorm van fotografie is hij degene die werkt met een speciale workflow om zeer bijzondere foto’s te maken. O.a. door het combineren van verschillende belichtingswaarden in nachtfotografie geeft dat zijn foto’s net dat stukje extra. 

Tom Reuvers staat ook bekend om zijn workshops en trainingen. Tevens is hij als technisch specialist en schrijver verbonden aan Zoom Magazine.  

De Exposanten in deze bijzonder gevarieerde tentoonstelling zijn: Fotografen-platvorm Kamerata uit Dalfsen, Leden van de Fotoclub Dalfsen en de fotografen Rina Huzen uit Nieuwleusen, Anita van der Veen uit Rouveen met als Gastexposanten de fotoclub uit Ommen en Tom Reuvers uit Zwolle.  

Deze tentoonstelling is een vervolg op de 1ste tentoonstelling  “Fotografie in de KUNST in de fotografie” in 2019 en is te zien van: 31 mei t/m 29 september 2023 in het Kulturhus De Spil in Nieuwleusen.

Het Kulturhus De Spil nodigt U allen uit de opening bij te wonen op 31 mei om 17.00 uur.                             

Info openingstijden e.d.: www.despilnieuwleusen.nl