Beursvloer Dalfsen: 10 oktober 2018

Op woensdag 10 oktober 2018 wordt de derde Maatschappelijke Beursvloer in de gemeente Dalfsen georganiseerd. Deze keer vindt de Beursvloer plaats in het nieuwe Kulturhus De Spil in Nieuwleusen van 20.00 – 21.30 uur.

Bedrijven en vrijwilligersorganisaties kunnen op de Maatschappelijke Beursvloer  in een ongedwongen, dynamische sfeer diensten en goederen met elkaar uitwisselen. Ondernemers laten op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid zien en vrijwilligersorganisaties krijgen zo de benodigde hulp in menskracht, kennis en middelen. Alle deals worden gesloten op basis van wederkerigheid.

Er wordt op de Maatschappelijke Beursvloer niet met geld gehandeld en deelname is geheel gratis. Er hoeft ook géén stand opgebouwd te worden.

Op woensdag 19 september om 19.30 uur is er voor verenigingen en organisaties een voorbereidende workshop “Met succes handelen op de Beursvloer”. Er zijn geen kosten aan verbonden en deelname wordt van harte aanbevolen om goed beslagen ten ijs te komen.

Aanmelden voor zowel de workshop als de Beursvloer kan via de website  www.beursvloerdalfsen.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerspunt Dalfsen via 0529-793013 of info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl