Kandidaten gezocht voor de popquiz tijdens Vintage Grooves

Kandidaten gezocht voor de popquiz tijdens Vintage Grooves

Zaterdag 14 mei is het zover, dan vindt Vintage Grooves (platen, retro & vintage event) plaats in Kulturhus De Spil. Het dagprogramma, dat van 10.00 tot 17.00 uur duurt, loopt naadloos over in het avondprogramma. Van 17.00 tot 19.00 uur draait Vechtdal FM-dj Arnold Compagner rockballads en aanverwante muziek, terwijl er gelegenheid is om een hapje te eten in De Nieuwe Garde, het grand-café van De Spil.

Vanaf 19.00 tot 23.00 uur vindt een muziekcafé plaats in de aula van het Agnieten College, die voor de gelegenheid is omgebouwd tot een retro-paleis. Vechtdal FM draait muziek die met name is gebaseerd op de Top-2000, afgewisseld met live-optredens van verschillende leerlingen van MEC Muziekschool. Tussendoor wordt een popquiz gespeeld, die bestaat uit drie ronden.

HIERVOOR KAN DE ORGANISATIE EVENWEL NOG KANDIDATEN GEBRUIKEN. Er wordt naar gestreefd om de quiz te laten spelen door vier teams van elk twee tot drie personen. Het gaat om vragen (zowel kennisvragen als audio-fragmenten) die betrekking hebben op en breed scala van de popmuziek. Het gaat wel overwegend om muziek uit de vorige eeuw, want het is ten slotte een retro-evenement.

Wie mee wil doen (en dus een team van twee tot drie personen kan vormen), kan zich aanmelden bij Hans Keesmaat, via hanska333@gmail.com of tel/app 06-1364 2211. Laat vooral hieronder in de comments even achter wie we hier zeker voor moeten benaderen!