Maand mei boordevol sportieve activiteiten

Maand mei boordevol sportieve activiteiten

De sportieve programmering welke vanaf maart dit jaar door Kulturhus de Spil wordt georganiseerd blijkt een groot succes. Aan iedere activiteit nemen gemiddeld 30 kinderen deel. Voor Kulturhus de Spil en participanten (Saam Welzijn, Agnieten Collge, InteraktContour, MEC muziek, Bibliotheek Dalfsen Nieuwleusen, Kerngezond Dalfsen) reden om het succes voort te zetten.

In lijn met de coronamaatregelen zal er ook in de periode mei een groot aantal sportieve activiteiten plaats vinden voor kinderen / jongeren tot 27 jaar. Desondanks de verschillende activiteiten goed bezocht worden, bestaat een grote behoefte om ook voor oudere inwoners van Nieuwleusen en omstreken wederom te programmeren. Gezien de vooruitzichten verwacht manager S. Keijzer in gezamenlijkheid met alle participanten per september weer voor de volledige samenleving leuke activiteiten te kunnen organiseren.

Kinderen kunnen zich (door hun ouders) aanmelden voor diverse activiteiten via www.despilnieuwleusen.nl of de app van Kulturhus de Spil of via www.dalfsenbeweegt.nl .