Nieuw seizoen Creatief Café boordevol leuke activiteiten

Nieuwleusen – Afgelopen jaar trokken Kulturhus de Spil en Saam Welzijn samen op en lanceerden een nieuw concept, namelijk ‘’Creatief Café’’. De term zegt het al, gezamenlijk aan de slag met verschillende workshops in Grand Café de Spil.

Na een pilot van zes activiteiten, kan geconcludeerd worden dat er behoefte is aan een locatie waar je zo af en toe gezellig met elkaar creatief aan de slag kan. Zo organiseerden beide organisaties afgelopen jaar onder andere een handletterworkshop, fotografiecursus voor beginners en een avond waarop iedereen servies hip kon versieren.

Het succes wordt in 2019-2020 voortgezet en de jaarplanning is bekend. Zo wordt er komend seizoen onder andere gedanst op Salsa muziek, Vechtdal bieren geproefd, bonbons gemaakt en dikke dames geschilderd.

Op 1 oktober (van 19:00 – 21:00 uur) wordt er afgetrapt met een workshop flessentuin. Heb jij geen groene vingers maar wil je wel graag groen in huis? Schrijf je dan nu in!! Je maakt je eigen ‘’mini -ecosysteem waar je thuis (bijna) niets meer aan hoeft te doen. Alles moet door de hals van de fles naar binnen. Ben je benieuwd hoe?

Meld je nu aan via stefankeijzer@despilnieuwleusen.nl Kosten bedragen €35,- per persoon, inclusief begeleiding, materiaal, drankje en wat lekkers.