Speciale kleuradvies avond voor dames (28 mei)

Speciale kleuradvies avond voor dames:

Dinsdag 28 mei is het zover, wederom een CREATIEF CAFÉ, met ditmaal een KLEURADVIES avond, waarbij Elsbeth Kruidhof van Kleur- en Stijl bewust meer gaat vertellen / advies geeft over kleurgebruik gerelateerd aan make up, kleding, styling. Dus dames, wie heeft er zin aan een gezellige avond?

 

Aanmelden kan via:

info@saamwelzijn.nl of telefonisch 0529 – 482121. Kosten: €7.50 euro per persoon (inclusief begeleiding, hapje en drankje).

Neem alvast een kijkje op de website van Elsbeth, https://www.kleurenstijlbewust.nl/

Deze avond wordt muzikaal omlijst door twee dames zanggroepen, die in de Spil, ter gelegenheid van de #WAK (Week van de Amateurkunst) gaan optreden in de Spil.

 

De Djingels:

De Djingels vormen een kleinkunst-zanggroepje dat 3-stemmige a capella liedjes zingt over het leven van elke vrouw. Ze zijn opgericht op 1 januari van dit jaar (2019) en hebben nog geen uitgebreid repertoire, maar de liedjes die zij ten gehore brengen zijn herkenbaar, grappig en soms ontroerend. De teksten en melodieën zijn geschreven door Dea Jansen, die ook al 10 jaar teksten voor The Wrinkles heeft geschreven. De korte optredens van de Djingels op de avond van 28 mei a.s. in de Spil zijn absoluut een bezoekje waard!

 

4Tune Vocaal kwartet:

4Tune Vocaal kwartet, zorgt deze avond voor sfeervolle meerstemmige popsongs met begeleiding van piano, gitaar of a capella, dat is waar vocaal kwartet 4Tune voor staat. Anja Boerkamp, Lianne Frericks, Debby JansenHolleboom en Eline Koenjer proberen aan elk lied een eigen draai te geven. “We kiezen liedjes die ons op welke manier dan ook raken, zodat we dat gevoel ook aan ons publiek kunnen overbrengen”.
Op het repertoire staan onder meer liedjes van Adele, Jason Mraz, Ed Sheeran, Bette Midler, John Denver, Ilse de Lange, Claudia de Breij, Marco Borsato en Guus Meeuwis. Het zijn voornamelijk de wat rustigere luisterliedjes, maar er zitten ook wat meer uptempo nummers bij en een mix van Engels- en Nederlandstalig.