Taalcafé in Nieuwleusen weer van start

Taalcafé in Nieuwleusen weer van start

 

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken en die het gezellig vindt om andere mensen te ontmoeten is er Taalcafé. Taalcafé vindt plaats in De Spil in Nieuwleusen op vrijdagavonden. De avonden zijn speciaal voor mannen of voor vrouwen. Vrijdag 4 februari starten we met een Taalcafé voor mannen. Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl

 

“Ik woon nu in Nederland en moet de Nederlandse taal leren. Schoolonderwijs is niet genoeg. Ik moet de taal ook oefenen met de Nederlandse bevolking. Taalcafé biedt ons een gelukkige kans door kennis te maken en niet alleen de taal te bespreken, maar ook andere. Ik kan soms vrienden maken en ook hulp krijgen en veel plezier hebben met het drinken van koffie en thee. Het is een leuke tijd. Ik ben blij dat ik bij deze groep ben gekomen om de communicatie in Nederland op te bouwen en te verbeteren!”

 

“Ik vind Taalcafé heel belangrijk om de taal te versterken en ook om meer te weten te komen over de cultuur van de Nederlandse samenleving. De mensen daar zijn erg aardig. Ik vind het leuk om met ze te praten”