Talentenbrigade en Talentenhus zoeken enthousiaste vrijwilligers

 Talentenbrigade en Talentenhus zoeken enthousiaste vrijwilligers

 Nieuwleusen, oktober 2020

Met de start van het Talentenhus, en de Ronding , in het Kulturhus de Spil, kregen de leerlingen van de Talentenbrigade opeens veel meer mogelijkheden. Het Agnieten College kent op maandag en woensdag Keuze Werk Tijd ( KWT) uren. Uren waar de Talentenbrigade dankbaar gebruik van maakt. Het biedt de leerlingen mogelijkheden om met hun talent aan de slag te gaan en/of hun eigen talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Zo werken leerlingen nu in de Bouw bij het RTC, in de Media, in de Zorg met en bij InteraktContour, in de Horeca m.m.v. Grand Café in de Spil, in de Evenementen sector, in Groen en Beheer ( Pluktuin) en in Sport en Spel.

Naast alle mensen die nu al betrokken zijn bij deze TalentPraktijkPlekken(TPP) zoeken Talentenhus en Talentenbrigade enthousiaste vrijwilligers die vanuit de gemeenschap, eigen ervaring en passie deze jonge generatie willen helpen. Het gaat om een paar uur op maandag en of woensdag. Heeft u wat met de bouw, met horeca, zorg en welzijn, muziek, cultuur, sport of met media, meldt u zich dan aan, om eerst een periode te kijken of het wat voor u is. De jonge generatie zal u dankbaar zijn. Ze willen zo graag, maar kunnen niet overal terecht vanwege gebrek aan vrijwilligers.

Aanmelding kan bij de coördinator van de Talentenbrigade ; mdevries@agnietencollege.nl  , 06-28987955

Het Talentenhus: is een initiatief van #Saamwelzijn #bibliotheekdalfsennieuwleusen #kulturhusdespil #Agnietencollege