TALENTENBRIGADE organiseert MODESHOW IN DE SPIL (27 februari 19:00 uur)

TALENTENBRIGADE organiseert MODESHOW IN DE SPIL

Woensdagavond 27 februari om 19.00 uur vindt er een Modeshow plaats in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen. De Modeshow is voorbereid en georganiseerd door drie leerlingen van de Talentenbrigade van het Agnieten College. Deze drie leerlingen, Anouk, Britt en Annelie hebben, in overleg met het beheer van De Spil, een mooie locatie gevonden, namelijk de bibliotheek.

De drie dames( 13-14 jaar oud) hebben zelf kledingzaken bezocht en gevraagd of ze kleding mochten presenteren en showen. Willems Mode en La Vida, Heren & Damesmode, allebei uit Nieuwleusen, waren graag bereid om mee te werken.

De modeshow is bedoeld voor meerdere doelgroepen, omdat er veel verschillende kleding wordt geshowd door de tien modellen. Toegang is gratis.

Manager Stefan Keijzer van Kulturhus De Spil is enthousiast over de Talentenbrigade. Zij zorgen voor verbinding in en buiten De Spil. Zo zorgen ze voor roering, en juist de verschillende activiteiten zoals FortNite toernooi, Dance Battle, Spelcircuit, en nu een Modeshow, trekken veel verschillende mensen.