Talenthus bevalt van 15 PK

Talenthus bevalt van 15 PK

 

Op 4 februari, rond de klok van 14.00 uur, is het Talenthus bevallen van haar eerste ‘ Talenthuskind ‘. Het heeft een bijzondere energieke naam gekregen, nl. 15PK.  Op 10 februari wordt 15PK Talenthus om 12.30 u. gepresenteerd in de Bak, naast JOOP ( Jongeren Ontmoeting Ontspannings Plek), op het Plein bij de Spil. Dit gebeurt in 15 minuten, met optredens van Meester PK, Tante K., en Annemarie, allemaal in een Plezier Kwartiertje ( daarom de naam 15PK ) . De jongeren, tussen 12 en 17 jaar , vormen zo de belangrijke jongerenafdeling van het Talenthus ,met allemaal verschillende Talenten Teams(T.T). Zo zijn er o.a. Teams voor Verbinding en Gemeenschap in Sport, Horeca, Bouw ( Tinyhouses), Natuur en Duurzaamheid, Evenementen, Media en Communicatie, Zorg en Welzijn, en nog meer.

Het 15PK  Talenthus komt elke week met een uitzending van 15 minuten op al haar eigen Sociale Media Kanalen. Ze wordt daarbij bijgestaan door mensen van RTV Vechtdal. Uiteindelijk is de bedoeling dat 15PK een eigen Jongerenkanaal begint, met elke vrijdagmiddag uitzending.

15PK Talenthus haar motto : Wie goan oerend hard. Kenmerk ; jong en snel.

De 15PK Talenthus Teams filmen, mixen, editten, vloggen, pluggen, schrijven, interviewen, verzorgen de catering en horeca tijdens het 15PK Live kwartiertje op donderdag. De bedoeling is dat het 15PK Talenthus uiteindelijk zelfvoorzienend kan zijn. Het enthousiasme spat er, zo vlak na de bevalling, van af ! iedereen krijgt er energie van.

Het Talenthus zelf is een dynamisch samenwerkingsverband tussen alle partijen in Kulturhus de Spil. Nieuwe partijen, van buiten, sluiten zich erbij aan.

Zo groeit het Talenthus, in verbinding, vertrouwen, kracht, en gemeenschap!