Talenthus Gang neemt nummers op in Studio Kisjes Dalfsen

Talenthus Gang neemt nummers op in Studio Kisjes Dalfsen

De Talenthus Gang, bestaande uit Mo, Adnan, Lennart, van het Agnieten College Nieuwleusen, en Olaf van het Vechtdal College Ommen, zijn afgelopen week een dag de Studio van Jan Kisjes in Dalfsen ingedoken. Daar hebben ze vier nummers opgenomen. De nummers zijn vooral door Olaf en Adnan geschreven. Het zijn rapnummers met zang er tussendoor.

De Talenthus Gang kent elkaar van de Mediaruimte in de Spil van Kulturhus Nieuwleusen. De Mediaruimte is een samenwerkingsverband van Saam Welzijn, het Agnieten College, en de Spil Kulturhus. De Gang heeft daar goed kunnen oefenen in de Studio van het Talenthus.

Na een eerste optreden op de mei markt bij Molen Massier in Nieuwleusen durfden de jongens het aan om een professionele studio in te gaan. Spannend, maar tegelijk een geweldige uitdaging.

In de WAK week tussen 11 – 18 september treedt de Talenthus Gang op in Theater de Stoomfabriek Dalfsen, en in de Spil Kulturhus Nieuwleusen.

De Mediaruimte van het Talenthus levert meer talenten, zo is er een droneteam, zijn er vloggers, filmers, interviewers, en editors. Op de Sociale Media zijn ze al regelmatig te vinden.

Het Talenthus hoopt na de zomer nauwer te gaan samenwerken met RTV Vechtdal.