De Nieuwe Garde

Nieuw in Nieuwleusen...

Eten smaakt beter
Wanneer je het eet
In een (h)eerlijke omgeving

DE NIEUWE GARDE

VERS EN DUURZAAMHEID OP EEN PLEK

‘De Nieuwe Garde’ is een sociaal maatschappelijk Grand Café met pluktuin en onderstreept onze maatschappelijke gedachte. Met elkaar werken aan een duurzaam en verantwoord product, dat geteeld en verwerkt wordt door een team van vrijwilligers, leerlingen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

DE NIEUWE GARDE.

De realisatie van ‘de pluktuin’ en de ingebruikname van ‘’De Nieuwe Garde’’ is het begin van iets moois. Een relatief klein Grand Café, met grote impact, midden in ons mooie dorp. Voor sommigen een plek waar de ontmoeting centraal staat, voor anderen een plek waar ze het gevoel ervaren van meedoen in de maatschappij.

‘De Nieuwe Garde’ is een sociaal maatschappelijk Grand Café met pluktuin en onderstreept onze maatschappelijke gedachte. Met elkaar werken aan een duurzaam en verantwoord product, dat geteeld en verwerkt wordt door een team van vrijwilligers, leerlingen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We hopen u vanaf heden vaak te mogen treffen in de Nieuwe Garde. Ons team van talenten heten u van harte welkom.

RESERVEREN

Een hapje of drankje komen doen bij de Nieuwe Garde? Maak dan snel jouw reservering!

Datum
DD slash MM slash JJJJ
Tijd(Vereist)
:
Naam(Vereist)
Telefoonnummer
E-mailadres
Aantal personen
Opmerkingen, diëten, allergenen