Sponsoren

Reclamebureau met humor, gezelligheid en kleur. Ontwerp én productie. Altijd onderscheidend en verbluffend. Door de juiste mix van talenten vertalen we jouw gedachte of prille schets naar een uitgewerkte identiteit, grafisch ontwerp/concept of product.

Wij zijn als verf en behangwinkel al meer dan 23 jaar een begrip in Punthorst en omstreken. Sinds eind 2007 is de winkelovergenomen door de huidige eigenaar. Sindsdien is het assortiment flink uitgebreid met o.a. behang, glasweefselbehang, nieuwe verf en muurverf merken. Ook voor je kwasten, rollers en alle andere benodigdheden kan je bij Van Veen verf terecht!

Al meer dan 30 jaar helpen wij van Tibben Nieuwleusen jou bij de keuze voor de inrichting van jouw huis of kantoor. Ons team helpt jou graag met deskundig en eerlijk advies. Mede door ons grote assortiment kan jij eindeloos combineren. Tapijt, laminaat of een pvc-vloer met een mooi karpet. Gordijnen of andere stijlvolle raamdecoratie, voor binnen en buiten. Wij nemen de tijd om je te helpen en samen met jou de juiste sfeer te vinden.

Rockwise ondersteunt ondernemende bedrijven bij het maximaliseren van het marktpotentieel en de transformatie naar dé online giant in hun specifieke branche!

Wij zijn een allround evenementen- & activatiebureau met vestigingen in Amsterdam en Meppel. Jaarlijks zijn we betrokken bij meer dan 400 evenementen in heel Nederland. Ons team straalt enthousiasme, energie en succes uit en we werken al jaren met veel plezier samen.

Saled is uw leverancier in hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart minstens 50% energie. Wij leveren gecertificeerde verlichting.

Saam Welzijn werkt voor en met mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar, van initiatiefrijk tot kwetsbaar en van betrokken tot zorgmijdend. Aan ons de taak al deze mensen te betrekken bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past.

NTP is een regionale aannemer en actief op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richt NTP de leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Naast uitvoeringswerkzaamheden richt NTP zich op het ontwikkelen van duurzame innovaties en nieuwe samenwerkingsvormen in de keten. NTP heeft vestigingen in Hattem, Zevenaar en Enschede.

Jellema Automatisering is uw automatiseringsspecialist voor Noordoost Nederland. Bij ons vindt u het andere gezicht van de ict: automatisering die is toegesneden op de wens van de klant. Geen dozen met inhoud waarvan u zelf maar moet uitvinden of en hoe het werkt, en evenmin onbegrijpelijke adviezen over netwerken waarvan u maar moet hopen dat ze werken. In plaats daarvan een open oog en oor voor uw wensen, en een heldere en professionele aanpak om die te verwezenlijken.

Met doordachte plannen legt ICS de basis voor waardevolle stukjes samenleving. Fijne plekken om naar hartenlust te leren, leven, spelen, werken, zorgen en ontmoeten.

Autobedrijf Henri van der Veen is sinds 1986 een begrip in Nieuwleusen en ver daarbuiten. Als bemiddelaar en leverancier van occasions van alle automerken, heeft ons bedrijf een goede reputatie opgebouwd. Autobedrijf Henri van der Veen is uw specialist als het gaat om APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel.
Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wij werken daarom constant aan een goede relatie met onze klanten.

Veel bewoners hebben ideeën over hoe zij hun buurt nog mooier en leefbaarder kunnen maken. Denk aan nieuwe speeltoestellen voor de kinderen, meer groen in de buurt of activiteiten voor oudere buurtbewoners. Dit zijn allemaal buurtprojecten die een buurt nog fijner kunnen maken.

Life’s too short to play a shitty guitar. TFOA is een zeer gespecialiseerde gitaarwinkel waar je een brede selectie van ‘s werelds beste akoestische gitaren uit zowel deze eeuw als vervlogen tijden kunt vinden. We bieden niet alleen staalsnarige gitaren, maar ook een fijne selectie klassieke gitaren, basgitaren, mandolines, ukeleles en banjo’s.