GEANNULEERD WEGENS COVID – De Nieuwe Garde LIVE: Micah & Julia (support act: Felicia Westerhof)

GEANNULEERD WEGENS COVID

IEDERE MAAND LIVE MUZIEK IN DE NIEUWE GARDE

MICAH & JULIA 

Micah & Julia zijn geïnspireerd door en gekleurd met verschillende invloeden uit de popmuziek. In hun nog maar korte muzikale carrière wonnen ze al de belangrijkere jongerenprijs tijdens de Kunstbende finale en stonden in het voorprogramma van onder andere Bløf, Douwe Bob en traden ze op tijdens Lowlands en Mañana Mañana. Met een Hedon beurs op zak reisde het duo vorig jaar naar Nashville om met Grammy award winnaar Femke Weidema te werken aan nieuwe muziek. Hun eerste eerste EP 2 Deep 4 Me is net uitgekomen.

FELICIA WESTERHOF

Muziek heeft vanaf haar geboorte al een belangrijke rol gespeeld in het leven van de Overijsselse Felicia Westerhof. Op haar twaalfde speelde ze al in de schoolband van haar middelbare school en het kon dan ook niet anders dan dat haar muzikale carrière daarna een vervolg zou krijgen. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek: Felicia zingt bekende covers en speelt gitaar, verzorgt optredens en geeft muziek- en danslessen aan kinderen. Buiten muziek maken zijn sporten en turnen haar grote hobby’s.

Talentenjachten en Festivals

Na het winnen van enkele regionale talentenjachten ging het balletje rollen. Inmiddels treedt Felicia regelmatig op bij en kan ze een behoorlijk aantal hoogtepunten op haar lijstje
bijschrijven. Zo stond Felicia o.a. op ‘Outdoor Live’, speelde ze in het voorprogramma van Alain Clark en speelde ze op het ‘Strawberry Fields Festival’. Eind 2021 konden ruim
4.000 bezoekers genieten van Felicia tijdens de Dutch Military in Boekelo.

PROGRAMMA

19:30: Grand Café De Nieuwe Garde geopend

20:00: Support act Felicia Westerhof

20:30: Micah & Julia

21:30: Einde & borrel

KOSTEN

€7,50 per persoon (tickets online beschikbaar)

COVID

Deze muzikale avond vindt plaats in Grand Café De Nieuwe Garde in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen. Volgens de meest recente maatregelen zijn wij genoodzaakt bij binnenkomst te controleren op QR codes. Heeft u kaarten besteld en mocht deze avond onverhoopt niet doorgaan, dan verplaatsen we deze avond en kunt u uw kaarten behouden of uw kosten declareren.

Tickets boeken

Ticketprijs

 7,50