(GEANNULEERD) De Nieuwe Garde LIVE: THE HIGWAY rhythm & blues Gang

(GEANNULEERD VANWEGE COVID 19)

De Nieuwe Garde LIVE: THE HIGWAY rhythm & blues Gang

De Highway Rhythm & Blues Gang timmert al sinds 1993 aan de weg. Al meer dan 25 jaar speelt de band in heel Nederland en in de grensstreek van Duitsland. De band speelt op allerlei locaties, cafe’s, festivals en andere podia. Door de jaren heen is de muzikale stijl van de band langzaam de blues toegegroeid.

De band bestaat uit 4 muzikanten, Marco Neep (drums en zang), Jan Joris Sportel (bas), Andy Nijmeijer (Hammond en piano) en Eric Bosma (gitaar en zang). De ervaring van deze 4 muzikanten, in combinatie met het uitgestraalde speelplezier, zorgen voor een geweldige bluesavond.

Blues kent veel stijlen. De band weet juist in de combinatie van al deze stijlen een mooi avondvullend programma op te stellen. Op 18 februari wordt een breed publiek bediend. Voor de kenners, het gaat om  swing blues, Chicago blues, Texas blues en Bluesrock wordt ook niet geschuwd. De band vindt het belangrijk het publiek te blijven boeien. Dit doen ze enerzijds door de instrumentkeuze, anderzijds door de variatie in de nummers en stijlen, waarin volop ruimte is voor solisten. De solo’s staan altijd in dienst van het nummer en de band stelt zelf dat het publiek zich niet mag vervelen.

PROGRAMMA

19:30 uur – Inloop

20:00 – 22:00 uur: THE HIGWAY rhythm & blues Gang

22:00: Einde & borrel

TICKET

Tickets zijn online verkrijgbaar via www.despilnieuwleusen.nl (€7,50 per persoon) . U zoekt eenvoudig in de agenda van Kulturhus De Spil Nieuwleusen naar de juiste datum & activiteit (18 februari). Door op de programma activiteit te klikken, krijgt u de gelegenheid om online het aantal tickets te bestellen dat u nodig heeft. Na betaling, ontvangt u digitaal uw ticket. We willen u vragen uw ticket mee te nemen naar De Nieuwe Garde – locatie Kulturhus De Spil Nieuwleusen.

COVID

We passen de meest recente COVID maatregelen toe. Dit betekent in de praktijk dat u een QR code dient te overleggen. Mocht het optreden onverhoopt verplaats moeten worden op last van de overheid, dan verplaatsen wij het evenement. U kunt er dan voor kiezen om uw kaarten te houden of u mag de kosten gerelateerd aan uw ticket(s) declareren.

Tickets boeken

Ticketprijs

 7,50