Infopunt

Agenda archief

Maand

Categorie

Infopunt weer fysiek open vanaf 1 september 2020

Vanaf 1 september gaat het Infopunt weer op een veilige manier open. Als gevolg van het corona virus was het Infopunt afgelopen maanden alleen telefonisch bereikbaar. Iedereen die het Infopunt wil bezoeken is van harte welkom. Het Infopunt vind je in Trefkoele+ in Dalfsen, de Mozaïek in Lemelerveld en de Spil in Nieuwleusen. De Infopunten in de Wiekelaar in Oudleusen en in het Anjerpunt in Hoonhorst blijven nog gesloten.

Het Infopunt is tijdens openingstijden ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0529 793013.

Het Infopunt voor als je het even niet weet

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over zorg en welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn. Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

 

Ook voor vragen over de (digitale) overheid kun je bij het Infopunt terecht. Heb je vragen over bijvoorbeeld Digid, het nieuwe donorregister, de Coronamelder app, huurtoeslag, AOW, WW-uitkering, bijstand of PGB? De mensen van het Infopunt helpen je graag verder of verwijzen je naar de juiste persoon.

 

Op www.bibliotheekdalfsen.nl/infopunt vind je verdere informatie over het Infopunt.

 

Openingstijden:

Infopunt Nieuwleusen (de Spil)

Maandag:  14.00 tot 16.00 uur
Dinsdag:  10.00 tot 12.00 uur
Donderdag:  10.00 tot 12.00 uur
   14.00 tot 16.00 uur
   18.00 tot 20.00 uur