Open dag – sportieve en culturele kick off 2022 – 2023

Agenda archief

Maand

Categorie

Kulturhus De Spil organiseert een open dag op zaterdag 10 september

Het culturele en sportieve seizoen, start zoals bij de meeste Kulturhusen ieder jaar in september. Ook is De Spil in de maand september alweer vier jaar geopend. Voor Keijzer, manager van De Spil, voldoende reden om te zorgen voor een sportieve en culturele kick off in de vorm van een open dag.

Zaterdag 10 september moet het gebeuren. Dan worden de deuren van het Kulturhus open gesteld en kunnen inwoners uit Nieuwleusen en omstreken nader kennis maken met het Kulturhus en haar gebruikers. Er wordt gezorgd voor een leuk kinderprogramma, gratis koffie, thee en ranja.

Kinderen kunnen kennis maken met diverse muziekinstrumenten en er worden diverse kinderworkshops en sportieve clinics georganiseerd. Ook kunnen kinderen gebruik maken van de opgestelde luchtkussen(s).

Aangezien zaterdag 10 september tevens de eerste dag is van de WAK week (week van alle kunsten), vinden er ook diverse culturele activiteiten plaats. Kunstenares, Jenita de Groot, presenteert deze dag onder andere alvast de creatieve workshops welke zij dit najaar zal organiseren in de Spil en Bibliotheek Dalfsen Nieuwleusen zorgt voor een leuke voorleestent en diverse knutsel- en maakprojecten.

Inwoners uit Nieuwleusen en omstreken zijn zaterdag 10 september tussen 13:00 – 17:00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan De Spil.