Opening Talentenhus

Agenda archief

Maand

Categorie

Opening Talentenhus

Namens SAAM Welzijn, Kulturhus de Spil, Het Agnieten College en Bibliotheek Dalfsen nodigen wij inwoners en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in Gemeente Dalfsen van harte uit voor de opening van het Talentenhus op maandag 31 augustus. Het Talentenhus is een plek in het Kulturhus waar creativiteit, innovatie, ontwikkeling en ontmoeting samenkomen.

Na 2 ½ jaar samenwerking in De Spil kennen we elkaar beter en is het tijd voor een volgende stap. Deze stap nemen we vanuit een gezamenlijke droom en ambitie: een plek creëren waar alle inwoners (van jong tot oud) kunnen ontdekken, bouwen, spelen, leren, muziek maken en digitaal kunnen ontwikkelen en maken.

Deze plek is Het Talentenhus en De Ronding in Kulturhus De Spil. Hier wordt nieuwsgierigheid bevredigd, worden initiatieven aangemoedigd en creativiteit en talent gestimuleerd en ingezet. Deze plek maken we met elkaar, in nauwe samenwerking omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen elkaar echt ontmoeten en leren kennen door gezamenlijke interesses en fascinaties. Waarbij jong van oud leert en andersom. Waar iedereen welkom is en uitgenodigd wordt mee te doen.

Wenst u aanwezig te zijn, dan ontvangen we graag uw digitale aanmelding via: stefankeijzer@despilnieuwleusen.nl