Singer songwriters avond

Agenda archief

Maand

Categorie

Singer songwriters avond

Kom vrijdagavond gezellig naar de singer songwriters avond in Kulturhus de Spil (onderdeel van de WAK week). Deze avond wordt de Spil omgetoverd tot een intieme muzikale locatie waar je als bezoeker kan genieten van lokaal muzikaal talent. Voor artiesten, singer songwriters een mooie kans om zich zelf te laten horen aan een breed publiek. De avond ziet er als volgt uit:

19:30 – 20:30 – open avond, singer songriters, muzikanten mogen onder begeleiding van Hans van Dongen (MEC muziek) het podium pakken en samenwerken aan de tot standkoming van mooie muziek.

2030 – 21:30 – diverse singers songwriters / artiesten zijn geprogrammeerd, waarvan genoten kan worden. 

Voor deze avond hoef je geen ticket te kopen. het is alsware een open inloopavond. Wel hebben we slechts beperkt beschikbaarheid wat betreft tafels. Vol is vol zogezegd. Kom op tijd en dan weet je zeker dat je een tafeltje hebt en kan genieten van goede muziek onder het genot van een biertje, wijntje of kopje koffie/thee!

NB: wil je als artiest / muzikant meedoen? Twijfel niet, neem je muziekinstrument mee, plug in en laat van je horen! Heb muzikale vragen aangaande deze avond, neem dan contact op met Hans van Dongen – 06 – 25104647.