Spil Midzomerfestival met OVN Braderie en Jansen Oldtimershow

Agenda archief

Maand

Categorie

Spil Midzomerfeest met OVN braderie en Jansen Oldtimershow

Een werkgroep van ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen is al weer druk bezig met het voorbereiden van de Midzomerbraderie. In samenwerking met kulturhus De Spil en andere deelnemers, wordt er weer een feestelijk Midzomerfeest georganiseerd op zaterdag 24 juni.

Sponsoren

Allereerst gaat onze dank uit naar onze hoofdsponsor Alvasi Reclame uit Nieuwleusen en onze partner en tevens sponsor Unica uit Zwolle. Tevens zijn we dankbaar voor de samenwerking met Actief Nieuwleusen, Kringloopwinkel Deuroe Veuroe en Autobedrijf Jansen Balkbrug.

Leuke dag

“Ons doel is om er een leuke dag van te maken voor de mensen uit Nieuwleusen en omgeving,”

Zo kunnen we weer wat bijdragen aan de leefbaarheid van het dorp. Gezelligheid en elkaar treffen met een hapje en een drankje.” De Midzomerbraderie wordt gehouden van 11.00 uur tot 18.00 uur rondom De Spil. “We hebben ervoor gekozen om dit keer de braderie op zaterdag te organiseren, omdat de meeste mensen dan vrij zijn van werk en school,”

We maken ook gebruik van het schoolplein, zodat alles wat compacter en gezelliger bij elkaar staat.” Ondernemers uit Nieuwleusen kunnen gratis een kraam krijgen op de braderie, zodat zij zich op hun best kunnen presenteren aan de bezoekers. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@ovnieuwleusen.nl

Kinderplein

11:00 – 18:00 uur:

Kinderplein met springkussens, schminken en suikerspin

Breed aanbod

Naast de kramen van de ondernemers en marktkooplieden, is er een gevarieerd aanbod van lekker eten en drinken. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. Ook dit jaar is een weer een kinderplein met nu nog meer stormbanen en springkussens, spelletjes, schminken en suikerspinnen. Verder zijn er demonstraties van verschillende verenigingen en is er hele dag muziek.

Rommelmarkt

(11:00 – 16:00 uur) Nieuw dit jaar is de rommelmarkt voor tweedehands spullen, die georganiseerd wordt in samenwerking met kringloopwinkel Deuroe Veuroe.

Classic Midsummer Treffen

Autobedrijf Jansen organiseert vanaf 16.00 uur – 19:00 uur weer het Classic Midsummer Treffen op de parkeerplaats, direct naast de braderie. Daar kan iedereen de oldtimers van dichtbij bewonderen en wellicht nog een ritje maken. Bovendien wordt de verkiezing van de mooiste oldtimer van het jaar gehouden.

Muziek

De Spil verzorgt de hele dag het muzikale programma: “We bouwen een podium waarop de hele dag muziek te horen is,”

Er komen vier verschillende bands spelen uit de regio. Het wordt een leuke dag!”

Line up:

11:00 – 20:00 MUZIKALE OMLIJSTING VAN VECHTDAL FM

13:30 – 14:30 SIX OF ONE

15:00 – 16:00 NEVER BE CLEVER

16:30 – 18:00 MIDNIGHT MADNESS

18:30 – 20:00 FIRE HOUSE MAMA