Talentenbrigade organiseert Party Night

Agenda archief

Maand

Categorie

Talentenbrigade organiseert Party Night

Talentenbrigade verdubbelt dit seizoen het aantal teams.

De Talentenbrigade van het Agnieten College Nieuwleusen heeft dit nieuwe seizoen 2019-2020 twee keer zoveel teams en uren. Mede door het succes van het afgelopen seizoen heeft het Agnieten College ook op de maandag uren beschikbaar gesteld voor de Talentenbrigade.

Het eerste team organiseert vrijdagavond 27 september een Party Night in de Spil. Van 19.00 uur tot 21.00 uur is er een programma met karaoke, dans en muziek. Nu is al bekend dat Queen, AC DC en rapper Boef zich in een verrassende versie laten horen. Humor zou niet ontbreken, zo komt o.a. het hondenasiel langs. De toegang is gratis, maar kom op tijd, want vol is vol !

De Talentenbrigade sluit met de Party Night aan bij de aandacht voor de TOP 2000 binnen de Spil. Zo zal er de komende maanden op allerlei manieren aangehaakt worden bij dit populaire muziekprogramma.

De samenwerking tussen de Talenten Brigade en de Spil, met alle andere organisaties binnen de Spil zoals de Bibliotheek, Interakt Contour, Saam Welzijn, de Muziekschool MecMuziek, en het beheer, zal geïntensiveerd worden.

De Talentenbrigade is op deze manier een vaste verbindingspartner van de Spil aan het worden. Nieuwe Talententeams komen de komende periode met graffiti presentaties, een bmx fiets wedstrijd, een picknick voor oud en jong, en een laser gun strijd. ( voor meer info : 06-28987955 Talentenbrigade)