Theater-Flex (8 t/m 12 jaar)

Agenda archief

Maand

Categorie

Theater-Flex (8 t/m 12 jaar) in De Spil, Nieuwleusen.
Een podium is de plek voor theater, de plek voor zang & dans maar bovenal de plek voor plezier.

locatie: Kulturhus De Spil
Donderdag 15:30 – 17:00
Startdatum: 12-01-2023
10 lessen, 90 minuten

Inschrijven via jeugdtheaterschoolzwolle.nl

Stap in de spotlight en maak je klaar voor anderhalf uur lang theater. Jouw hoofd zit vol goede ideeën en verhalen en hoe leuk is om dat aan anderen te kunnen laten zien. Samen met een groep kinderen van jouw eigen leeftijd ga je elke week aan de slag. Zo leer je alles over acteren, theater, musical, presenteren en hoe je je eigen ideeën tot een toneelstuk maakt.

Wekelijks komen de kinderen bij elkaar. Hier krijgen ze les van een theaterdocent in alle basisprincipes van theater. Acteren voert de boventoon maar ook het ontwikkelen en vormgeven van de eigen fantasie vormt een belangrijk onderdeel. Verder wordt er aandacht besteed aan: samenwerking, samen spel, zelfvertrouwen en presenteren. Twee keer in het jaar zijn er korte presentaties (in december en aan het einde van de cursus) op de leslocatie. Zo kunnen ook broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s meegenieten van al dat jonge talent.

Het lesprogramma behandelt allerlei onderdelen. Er wordt geput uit een zeer uitgebreid spelarchief aan de hand waarvan leren ontstaat vanuit het ervaren.