Verhalen Café met Ronald ten Kate (ticketverkoop €1,50 ps. incl. 1x koffie/thee consumptie)

Verhalen Café met Ronald ten Kate

We ‘re the Champion!

Woensdag 30 november is Ronald ten Kate, oud team manager en tegenwoordig principal van het succesvolle Ten Kate Racing, te gast in het Verhalencafe in het Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. En gaat hier alles over vertellen. Het wordt een avond met mooie en snelle verhalen van over de hele wereld.

Ten Kate Racing is ruim 25 jaar actief in de wegracerij. De uitvalbasis van het team is het motordorp Nieuwleusen, waar de motorrijders-dichtheid in de top van Nederland staat. ( in de gemeente Dalfsen hebben van elke duizend inwoners 189 een motorrijbewijs, en daarvan hebben 101 een eigen motor). Nieuwleusen heeft naast Ten Kate Racing ook twee motorclubs, twee  raceteams, en diverse actieve rijders in de motorsport.

In 2002 werd door Ten Kate Racing de eerste titel in het WK Supersport binnen gehaald. Ook dit jaar werd Dominique Aegerter een rijder van Ten Kate Racing Wereldkampioen en werd Ten Kate Racing kampioen van de wereld Supersportteams 2022!

Er valt veel te vertellen over het ontstaan van het team, de kampioenschappen, de coureurs, maar ook over de tegenslagen die het team kreeg te verwerken.

Wil jij ook graag weten hoe een raceweekend er uit ziet? Wat gebeurt er allemaal in de paddock? Hoe kom je aan de wereld top, maar vooral hoe blijf je daar? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Kom dan woensdag 30 november naar het Verhalen Café in Kulturhus De Spil.

NB: gelieve u aan te melden door een online ticket te kopen voor slechts €1,50 (incl. kop koffie / thee) – zo weten wij hoeveel gasten we mogen verwachten. Bent u niet in staat om een e-ticket te kopen, stuur ons dan een e-mailbericht: info@despilnieuwleusen.nl . 

 

Tickets boeken

Ticketprijs

 1,50