Workshop plantenhanger van macramé

Agenda archief

Maand

Categorie

Beste creatieveling,

Wat leuk dat je mij gevonden hebt bij De Spil voor de workshop plantenhanger van macramé.
Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Anja Huzen-Nijboer, getrouwd, 32 jaar, woonachtig in Nieuwleusen en moeder van een prachtige dochter.

Sinds ik moeder ben geworden, ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken en heb ik mijzelf de vraag gesteld: “Waar word ik nu echt blij van? “. Het antwoord hierop was creatief bezig zijn. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met handwerken en krijg ik vaak positieve reacties op mijn handgemaakte items. In het nieuwejaar heb ik het besluit genomen te gaan starten met creatieve workshops en verhuur en verkoop van mijn handgemaakte producten.

Wanneer is een creatieve workshop voor mij geslaagd? Wanneer ik je een nieuwe creatieve vaardigheid heb mogen leren, je een ontspannen avond hebt gehad en dat je met een mooi handgemaakt product naar huis gaat waar je trots op bent. Maar vooral dat ik je heb kunnen inspireren om weer creatief aan de slag te gaan. Ik hoop je in februari welkom te mogen heten, tijdens mijn eerste workshop macramé. Tot dan!

Aanmelden         :  anjanijboer24@hotmail.com
Wanneer             : 25  februari
Waar                    : Kulturhus De Spil in Nieuwleusen
Tijdstip                 : 19.30 tot 22.00 uur (2,5 uur)
Kosten                 : €17,50 per persoon inclusief koffie/thee met een gebakje