YOGA WORKSHOP – Van Wilskracht naar HARTKRACHT

Agenda archief

Maand

Categorie

Ontwikkel moed om je hart te openen met de technieken van kundalini yoga. 

Datum: zaterdag 8 februari
Locatie: De Spil in Nieuwleusen
Tijd: 09:30-11:30.. uitloop tot 12:00
Prijs: 35,00 euro

Deze workshop brengt je “van hoofd naar hart”. We brengen eerst de onderste chakra’s in balans door oefeningen voor het onderste deel van de wervelkolom. Dan voelt het veiliger om je hart te openen. Dat geldt zeker voor het 3chakra. Als dit chakra in balans is ben je in staat om voor jezelf op te komen als dat nodig is. Je hebt de moed om onder ogen te zien en uit te spreken wat er in je hart leeft. Je durft de juiste keuzes te maken en je hart te volgen. Genoeg reden om het navelpunt, het gebied rondom het derde chakra, te versterken. Voorafgaand aan deze workshop doen we in de wekelijkse lessen oefeningen om het navelpunt te versterken.

Voor wie? De oefeningen zijn voor iedereen geschikt, er is geen yoga ervaring voor nodig. Er is tijd voor verdieping én persoonlijke uitdaging. Heb je nog nooit aan yoga gedaan dan ben je van harte welkom. Zoek je juist verdieping dan is dit ook een heerlijk moment om helemaal in de kundalini yoga te duiken.

Na afloop van de les krijg je informatie over de workshop per mail toegestuurd. Hierin staan oefeningen voor thuis, mantra’s en muziek.

*****

Datum: zaterdag 8 februari 2020

Locatie: De Spil in Nieuwleusen; www.despilnieuwleusen.nl

Tijd: 09:30-11:30 met uitloop tot 12:00 voor napraten, thee en snack.

Prijs: 35,00 euro (bedrag mag overgemaakt worden op  NL10RABO0129725250 ten name van Westerman Bags)

Heb je een strippenkaart voor de yogalessen dan kan je voor deze workshop 3 lessen afstrepen en geef je je op via de mail.

TIP: Wil je alle 6 workshops volgen? Dat kan voor 190,00 euro (ipv 210,00 euro). Reserveer hier je matje voor de serie van 6 workshops.

 

De aankoop/reservering van een workshop is definitief maar.. is wel overdraagbaar – kan je zelf niet komen dan kan iemand anders in jouw plaats laten gaan.

Meer info en opgave: annemieke@salland.yoga

*****

Tips: Neem vooraf een douche, doe makkelijke kleding aan, eet 1,5 uur van te voren een ontbijt, laat koffie en parfum staan.

De les wordt gegeven door Jagat Prem Kaur (Annemieke Westerman)