Club 2000

Agenda archief

Maand

Categorie

Elkaar muzikaal ontmoeten bij Club2000

NIEUWLEUSEN – Twee dames uit Nieuwleusen beginnen vanaf september een nieuw initiatief in kulturhus De Spil: Club2000 is een plek waar elke inwoner van Nieuwleusen en omgeving van harte welkom is.

Een plek om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken en waar muziek uit de Top 2000 de gemeenschappelijke deler is. Het idee erachter is om mensen met elkaar in gesprek te laten raken over mooie verhalen en herinneringen die muziek oproept. Of kom gewoon een kop koffie drinken en luister naar de muziek.

Anneke Huisman en Silvia Chierandjoe zijn de twee initiatiefnemers van Club2000 en worden hierbij ondersteund door opbouwwerker Marlon Kuiper van Saam welzijn. “Binnen Nieuwleusen miste ik een ontmoetingsplek waar mensen gezellig bij elkaar kunnen komen. Soms wil je wel nieuwe mensen ontmoeten, je verhaal kunnen delen zonder perse ergens bij te moeten horen”, legt Anneke uit. “Vrijblijvend elkaar ontmoeten. Muziek heeft in mijn leven veel betekend en nog is het voor mij een echte uitlaatklep. Hier wilde ik graag wat mee doen. Silvia is er later bij gekomen.”

Silvia vult aan: “Marlon benaderde mij om aan te sluiten bij dit initiatief van Anneke. Ik vind muziek een mooie manier om met elkaar in gesprek te gaan. Muziek is voor iedereen toegankelijk en kan voor iedereen een andere betekenis hebben.”

Opbouwwerker Marlon Kuiper zegt dat Saam welzijn het belangrijk vindt dat mensen elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. Sociale contacten zijn belangrijk voor iedereen. Een sociaal netwerk versterkt het zelfvertrouwen, maar het belangrijkste wat dit brengt, is plezier!”
De muzikale avonden van Club2000 vinden elke tweede dinsdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur plaats in De Spil en zijn rolstoeltoegankelijk. De eerste avond van Club2000 is op dinsdag 10 september. Iedereen is welkom om elkaar muzikaal te ontmoeten, een plaatje aan te vragen en elkaars verhalen te delen.

Meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Marlon Kuiper van Saam Welzijn, tel. 06-11 858 073 of m.kuiper@saamwelzijn.nl