Voorstelling Twents Plat

Agenda archief

Maand

Categorie

Nieuwleusen – Op zaterdag 29 februari vindt er in de Spil een regelrechte happening plaats. Dan komt het humorgezelschap Twente Plat naar Nieuwleusen voor een avondje Twentse humor op z`n best. De afgelopen jaren speelde de groep al twee keer met veel succes in Gemeente Dalfsen en ook de voorstelling van dit nieuwe seizoen belooft weer een feest voor de lachspieren te worden. Twente heeft al decennia lang een naam op te houden als het om dialecthumor gaat en wat is het dan heerlijk, dat het gezelschap Twente Plat deze prachtige Twentse humor nog steeds in ere houdt.

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelende sketches worden aaneengeregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren er dan ook een aantal de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. Of zoals Mans de beveiliger, die alweer Het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboortedorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. Humoristen die kunnen musiceren en musici die de humor beheersen: Je vindt ze weinig maar in Twente Plat komen deze beide disciplines perfect samen.

Twente Plat speelt opnieuw een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma waar het zeer goed toeven is. Op zaterdag 29 februari komt de groep in Kulturhus de Spil, koningin Julianalaan 10, 7711kk Nieuwleusen.  De entreekaarten zijn vanaf heden uitsluitend verkrijgbaar via De Reserveerlijn onder telefoonnummer 074 3841718. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro per persoon. Haast u met de aanschaf van uw kaarten, want de belangstelling is groot.