Yoga

Agenda archief

Maand

Categorie

Kundalini yoga is voor mensen die middenin het leven en in de maatschappij staan. Kundalini yoga wordt daarom ook wel “householders yoga” genoemd.

Het klinkt zo simpel maar uit ervaring weet ik dat het niet makkelijk is om zomaar een half uur op een matje te gaan zitten. Juist als je kleine kinderen hebt, lastig op de grond kan zitten, een drukke baan hebt, mantelzorger bent of even niet lekker in je vel zit kan kundalini yoga je op weg helpen. Veel oefeningen die we doen hebben een specifiek doel, voor tijdens de yoga les én daar buiten. In elke les zijn er simpele oefeningen met adem en of beweging die je in je dagelijks leven kan inzetten als je daar behoefte aan hebt. In een turbulente wereld, waarin stress toeneemt, kan yoga een grote rol vervullen om een gezond, gelukkig en bewust leven te leiden. De effecten van yoga zijn veelzijdig een veelomvattend. De oefeningen hebben een reinigende werking waardoor gifstoffen maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgeschoond en opgelost. Yoga helpt je bewust te worden van je fysieke, mentale en spirituele gesteldheid en kan deze positief te beïnvloeden.

*****

Yoga is voor iedereen. Er is geen ervaring nodig. Je kan op ieder moment beginnen. 

Yoga in Kulturhus de Spil op donderdagavond 19:30-20:30 en van 20:30 – 21:30 (twee lessen) en op vrijdagochtend 09:30 – 10:40 uur. 

Prijs per les 12,00 euro. Strippenkaart 10 lessen 108,00 euro.

Aanmelden of heb je een vraag? Bel of mail gerust Annemieke Westerman:

06 38906910  – annemieke@salland.yoga

www.salland.yoga