Zanggroep “Out of the Blue” (repetitie)

Agenda archief

Maand

Categorie

Zanggroep “Out of the Blue” (repetitie)

Zanggroep “Out of the Blue” (“uit het niets”) werd in oktober 1990 als a-capellakoor opgericht. Momenteel zingen we zowel met als zonder instrumentale begeleiding. Wij zijn een zanggroep met een regionaal karakter met als thuisbasis Nieuwleusen. Onze leden komen momenteel uit Nieuwleusen, Meppel, De Wijk, Ommen, Dalfsen, Zwolle en Hattem.

Door de jaren heen hebben we gewerkt met verschillende dirigenten die ons koor voor kortere en langere tijd hebben geleid. Zo waren er Peter Broeren, Ron Breukelman en  Merlijn Kaper. Tot de zomer van 2016 stonden wij onder de deskundige leiding van Rineke Marwitz. Daarna waren we, in afwachting van een nieuwe dirigent tijdelijk in goede handen van Eline Geerdink. Vanaf 1 januari 2017 staat het koor onder leiding van Marion Mulders uit Lemele.

Het ledenaantal is door de jaren heen wisselend geweest. In de beginperiode van het koor schommelde dit tussen de 20-25 leden. In 2006 was dit een aantal van slechts 17 leden. Maar na een aantal open repetitie-avonden, met als doel meer leden te krijgen, werd dit al snel uitgebreid naar 33 personen. Momenteel heeft Out of the Blue 35 leden.

Out of the Blue zingt populaire muziek van alle tijden. Het repertoire bevat bijvoorbeeld muziek uit de 15e eeuw, maar we zingen even gemakkelijk muziek van bijv Adele.

U kunt informatie over Out of the Blue via de e-mail opvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk  reageren.Wilt u liever met iemand spreken? Geef dan uw telefoonnummer door en u wordt zo snel mogelijk gebeld door een bestuurslid.U  kunt uw bericht sturen naar secretariaat@blueonline.nl