De Nieuwe Garde LIVE: Hey Moocher

Datum/Tijd
Date(s) - 29-04-2022
8:00 pm - 10:00 pm


De Nieuwe Garde LIVE: Hey Moocher

HEY MOOCHER

Een stevige groove, uptempo en zwaar hangen in een twelve-bar-blues. Dubbele frontzang, gitaar, bluesharp, accordeon, drums en bas. Met de vuige sound van bejaarde buizenversterkers. Een optreden van Hey Moocher is altijd een feestje. Zowel voor het publiek als de bandleden. Maar wie zijn die vijf Zwolsche muzikanten eigenlijk die al in vele bands speelden en nu als Hey Moocher het podium beklimmen en ouwe blues spelen?

Allereerst frontman Rob Bults, met zijn rauwe stem, steady lead- en slaggitaar. Daarnaast John Beumer, zingende frontman nummer twee, mét een koffertje fijne bluesharps. Simone Colicchia blaast met haar accordeon de Balkan in de blues en geeft daarmee Hey Moocher een bijzondere klankkleur. Drummer Joop de Haan tikt de perfecte eenvoud en shuffelt een solide basis onder de groove. En ten slotte Jean-Paul Lamers, hij neemt in Hey Moocher met een zeventiger jaren buizenamp en basgitaar de laagste frequenties voor zijn rekening.

Hey Moocher put uit het vintage repertoire van Little Walter, Elmore James, Sonny Terry, Cab Calloway en Muddy Waters. En een heel klein beetje van Livin’ Blues en Johnny Cash.

PROGRAMMA

19:30: Inloop

20:00 – 22:00: Hey Moocher

22:00: einde & borrel

 

TICKETS

Tickets zijn eenvoudig online te bestellen (€7,50 per persoon). Via de homepage van Kulturhus De Spil, ga je eenvoudig naar het kopje agenda, zoekt naar de datum van desbetreffende activiteit. Klik op de activiteit en dan tref je aan de rechterzijde een ticketreserveringsmodule. Voer het aantal benodigde tickets in, je contactgegevens en betaal online. Direct na betaling ontvang jij je online tickets in je mailbox.

 

COVID

De meest recente COVID maatregelen worden toegepast. Dit betekent in de praktijk dat je een QR code dient te overleggen. Mocht het muzikale evenement onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt het evenement verplaatst en kun je vasthouden aan je tickets. Wil je liever je tickets inruilen voor geld, dan kun e ervoor kiezen om je entree kosten gedeclareerd te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *