De Nieuwe Garde LIVE: Six of one

Datum/Tijd
Date(s) - 18-03-2022
8:00 pm - 10:00 pm


De Nieuwe Garde LIVE: Six of one

SIX OF ONE

Six Of One is een rock-coverband die bestaat uit 6 ervaren muzikanten die hun sporen verdiend hebben in de regionale muziekscene. Six Of One speelt stevige pop- en rock-nummers uit de jaren ’80 tot heden. De kracht van de band zit in de kwaliteit en de keuze van de muziek. Ze spelen de nummers zoals die bedoeld zijn en gaan daarbij ook de ‘moeilijkere’ nummers niet uit de weg. Door de ruime bezetting kunnen ze de kwaliteit en herkenbaarheid van de covers die ze spelen glansrijk overeind houden.

Een optreden van Six Of One kenmerkt zich veelal door een rustig en sfeervol begin, een middendeel met stevige dansmuziek en een knallende, beukende finale waarbij iedereen los
gaat. Het diverse karakter van de vele nummers zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Wees erbij, neem je vrienden mee en kom onder het genot van een goed biertje of wijntje genieten van deze muzikale helden!

PROGRAMMA

19:30: inloop

20:00 – 22:00: Optreden Six of one

22:00: einde – borrel

TICKETS

Je kunt eenvoudig via de website van Kulturhus De Spil tickets boeken voor deze avond. De kaarten kosten €7,50 per stuk. Je zoekt eenvoudig in de online agenda van Kulturhus De Spil, zoek naar de juiste datum (18 maart 2022) en klik op de programma activiteit. Eenmaal de activiteit geopend, volgt u eenvoudig de ticketbestelmodule. Nadat u afgerekend heeft, ontvangt u eenvoudig uw tickets in uw mailbox.

COVID

We passen de meest recente COVID maatregelen toe. In de praktijk betekent dit dat we aan de entree vragen om uw QR code. Mocht dit optreden onverhoopt niet door kunnen gaan, dan verplaatsen wij het evenement. U kunt dan uw kaarten behouden of aanbieden ter declaratie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *