Jan Vayne LIVE

Datum/Tijd
Date(s) - 23-10-2022
2:00 pm - 3:00 pm


Jan Vayne

“ Wanneer je muzikaal talent en liefde voor improvisatie samen brengt ontstaat een wereld zonder muzikale grenzen. Jan Vayne neemt je op zondagmidag 23 oktober mee naar die wereld..”

Jan werd in 1966 geboren in het Drentse Zuidwolde. Al op vierjarige leeftijd kreeg hij pianolessen en toen hij tien jaar oud was, gaf hij al concerten en sleepte eerste prijzen in de wacht op concoursen. Wars van tradities en met een groot gevoel voor vrijheid doorbrak hij de scheiding tussen pop en klassiek. Jan Vayne heeft zich vanaf die tijd erop toegelegd om dit motto op de meest uiteenlopende manieren uit te dragen. Vrijheid laat zich niet vangen in hokjes. Deze gedachte staat bij Jan altijd voorop, zowel in zijn leven (met zijn lange lokken is hij overal bekend) als in zijn muziek. Zijn uitzonderlijke improvisatie talent en gedegen opleiding zijn daarbij van essentieel belang.

Jan Vayne is een nationaal en internationaal bekend artiest. Zijn optreden bij de inauguratie van Bill Clinton in 1997 was een van de vele hoogtepunten in zijn carrière. Jan creëert concerten die onmogelijk lijken. Waar eeuwen, genres en muziekstromingen dwars door elkaar lopen en toch passen. Hij combineert barok met rock-n-roll , mengt jazz met folk of improviseert jouw favoriete ballad dwars door een sonate van Bach.

Of het nu gaat om een optreden in het Concertgebouw, een romantische bruiloft, een zakelijk congres of bij een meditatieve stiltesessie. Niet alleen op grote podia zoals bij de Internationale Hanzedagen waarbij hij de special guest was, maar ook als sidekick bij de theaterlezingen van Prof.Dr.Erik Scherder laat hij zijn vingervlugheid zien

Jan Vayne laat de muziek uit zijn vingers stromen en daagt jou als luisteraar graag uit om de richting te bepalen. Zo ontstaat iedere keer een compleet unieke en onvergetelijke ervaring. Zondag 23 oktober bestaat de unieke mogelijkheid om Jan Vayne live mee te maken in Kulturhus De SPil Nieuwleusen.

PROGRAMMA

Inloop: 13:30 – 14:00 uur

Jan Vayne: 14:00 – 15:00 uur

*Vooraf en na het optreden van Jan Vayne is Grand Café De Nieuwe Garde geopend en bent u in de gelegeheid om nog even na te zitten.

TICKETS

Tickets zijn eenvoudig online te bestellen (€12,- per persoon). Via de homepage van Kulturhus De Spil, ga je eenvoudig naar het kopje agenda, zoekt naar de datum van desbetreffende activiteit. Klik op de activiteit en dan tref je aan de rechterzijde een ticketreserveringsmodule. Voer het aantal benodigde tickets in, je contactgegevens en betaal online. Direct na betaling ontvang jij je online tickets in je mailbox.

COVID

De meest recente COVID maatregelen worden toegepast. Dit betekent in de praktijk dat je een QR code dient te overleggen. Mocht het muzikale evenement onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt het evenement verplaatst en kun je vasthouden aan je tickets. Wil je liever je tickets inruilen voor geld, dan kun e ervoor kiezen om je entree kosten gedeclareerd te krijgen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *